Trä & Möbelföretagens medlemstidning

/ Aktuellt / Eksjöhus har byggt Årets Småhus

Eksjöhus har byggt Årets Småhus

En välfungerande byggprocess i allt från kommunikation till leverans, detta kännetecknar årets vinnare i tävlingen Årets Småhus 2020 – Villa Nostalgi av Eksjöhus.

Vinnaren utsågs i juni på Gar-Bos digitala event Småhusdagen Live 2020 med TMF:s vd David Johnsson som ordförande i juryn.

Vinnarhuset finns i Dalsjöfors utanför Borås och är en 1,5-plans villa på 161 kvadratmeter. Huset uppfördes med generalentreprenad av byggentreprenör Onsalagrävaren, under ledning av Eksjöhus säljare Sebastian Persson.

– Det blev ett utmanande arbete för juryn i år, säger juryordförande David Johnsson, vd på TMF, om att utse årets vinnare. Förutom att vi fick in så många fina bidrag, så var det tre mycket värdiga finalister. Årets vinnare av Årets Småhus 2020 är ett hus där processen genomsyrats av kvalitet från början till slut.

Grundkravet för att få vara med i tävlingen är att huset är färdigställt 2019, och med noll fel på slutbesiktningen.

Det här var andra året i rad som Eksjöhus fanns med bland de tre finalisterna och första gången högst upp på prispallen.

Årets Småhus, som arrangeras av Gar-Bo, är inne på sitt andra år. Tävlingen har skapat ett stort intresse inom branschen.

Årets Småhus 2020

Årets Småhus 2020

Relaterade artiklar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att bli publicerad ( * ).

Om Trä & Möbelforum

Trä- & Möbelforum är en medlemstidning som ges ut av Trä- och Möbelföretagen, TMF - en del av Arbio AB.

Ansvarig utgivare

David Johnsson, vd, TMF
Trä och Möbelföretagen