Trä & Möbelföretagens medlemstidning

/ Redaktören / Viktiga ordrar
Sherwin-Williams

Viktiga ordrar

Kostnaderna för uppförandet av Nya Karolinska Solna har varit en följetong i svenska medier under de senaste åren. I knivskarpa analyser, nyhetsavslöjanden, krönikor och debattartiklar har kostnaden på 25,7 miljarder kronor skärskådats och avhandlats. Och ännu vet man nog inte om prislappen blivit för dyr i relation till den världsklassiga vård som ska erbjudas på sjukhuset. Klart är i alla fall att uppförandet av Nya Karolinska Solna har betytt och betyder mycket för flera av Trä- och Möbelföretagens medlemmar.

I det här numret av tidningen rapporterar vi om de ordrar som förändrat vardagen och möjligheterna till utveckling för TMF:s medlemsföretag under uppförandet. Och när Kährs berättar att man hittills levererat 170 600 kvadratmeter golv och familjeföretaget Sävar Snickeri utanför Umeå berättar att deras leverans står för omsättningen i ett och ett halvt år får man ytterligare perspektiv på hur viktigt sjukhuset är och har varit.

Att öka omsättningen och få företagen att bli utvecklas är viktigt för branschen. Att Sjöbergs Hyvelbänkar delar med sig av sin strategiska resa är spännande läsning där många kan få handfasta tips på hur man ökar omsättningen och skapar ett ännu starkare kundeerbjudande.

Läs även intervjun med TMF:s förhandlingschef Eva Glückman om årets avtalsrörelse, resultaten av förhandlingarna och hur kollektivavtalen ska moderniseras för att passa både anställda och företag ännu bättre i framtiden.

Relaterade artiklar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att bli publicerad ( * ).

Om Trä & Möbelforum

Trä- & Möbelforum är en medlemstidning som ges ut av Trä- och Möbelföretagen, TMF - en del av Arbio AB.

Ansvarig utgivare

David Johnsson, vd, TMF
Trä och Möbelföretagen