Trä & Möbelföretagens medlemstidning

/ Inblick / Stort intresse kring branschanpassad kök & bad-utbildning

Stort intresse kring branschanpassad kök & bad-utbildning

I höst har TMF dragit i gång en branschanpassad utbildning kring regelverk för kök & bad, som rönt stort intresse och lockat många deltagare. Nässjö var först ut den 12 oktober.

– Vi landade på 23 deltagare till slut, vilket var betydligt fler än vi hade hoppats på. Reaktioner och kommentarerna under kursen har varit väldigt positiva, vilket antyder att en den här typen av utbildning är efterfrågad, säger Sandra Furtenbach, projektledare inom inredning på TMF branschutveckling.

– Kök & bad-branschen innehåller väldigt många regler, standarder och allmänna råd och vi märker att det finns ett behov att förtydliga dem och bringa klarhet i hur företagen ska jobba med dem. Det känns också väldigt roligt att det varit så stort intresse från flera olika medlemsföretag – inte bara kök & bad utan även husföretag och de som jobbar med inrednings/ specialsnickeri.

Nästa kurstillfälle är den 24 november i Stockholm. TMF:s utbildningssatsning har även resulterat i sex inbokade utbildningar ute hos företag..

Foto Ballingslöv

Foto Ballingslöv

Relaterade artiklar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att bli publicerad ( * ).

Om Trä & Möbelforum

Trä- & Möbelforum är en medlemstidning som ges ut av Trä- och Möbelföretagen, TMF - en del av Arbio AB.

Ansvarig utgivare

David Johnsson, vd, TMF
Trä och Möbelföretagen