Trä & Möbelföretagens medlemstidning

/ Aktuellt / Trivselhus nyinvesterar i volymhusfabrik

Trivselhus nyinvesterar i volymhusfabrik

Trivselhus stärker den långsiktiga konkurrenskraften genom att investera i en volymhusfabrik i Landsbro. Samtidigt planerar man att slå ihop verksamheterna i Landsbro och Korsberga och samla den i Landsbro för att ha lager och logistik på en plats.
Foto: Trivselhus

Foto: Trivselhus

– Målsättningen är att bli en av de absolut bästa volymfabrikerna i Sverige. Genom att koncentrera verksamheten samlar vi också lager och logistik på en plats, säger Peter Karlsson, styrelseordförande i Trivselhus.

Trivselhus har i dag två fabriker för planelementstillverkning, i Korsberga och i Landsbro. Med investeringen i Landsbro kommer Trivselhus att få en kapacitet om cirka 1 000 enheter på årsbasis, i en industriell miljö med förbättrad arbetsmiljö.

– Vi kommer att skapa intressanta volymprodukter för husmodeller och lägenhetslösningar med kloka och funktionella planlösningar, säger Mikael Olsson, vd på Trivselhus.

Tidigare i år lanserade företaget ett nytt och enklare sätt att bygga hus under namnet Home. Avsikten är att ge varje kund möjlighet att enkelt forma ett funktionellt hem.

– De nya husmodellerna Home formas i tre smidiga steg och vi är övertygade om att det aldrig har varit enklare att bygga ett personligt hus. Tack vare den nya processen kan vi dessutom erbjuda ett lägre pris och vi vågar även lova en snabbare leveranstid, säger Anneli Johansson.

Nyckeln är ”Bygg online” som gör att alla kan forma sitt personliga hus på webben och få pris direkt.

Trivselhus är en av Sveriges största hustillverkare och en del av skogskoncernen Södra

Relaterade artiklar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att bli publicerad ( * ).

Om Trä & Möbelforum

Trä- & Möbelforum är en medlemstidning som ges ut av Trä- och Möbelföretagen, TMF - en del av Arbio AB.

Ansvarig utgivare

David Johnsson, vd, TMF
Trä och Möbelföretagen