Trä & Möbelföretagens medlemstidning

/ Kinnarps

Tag-arkiv: Kinnarps

 • Henrys känsla för Kinnarps

  Henrys känsla för Kinnarps

  Ingvar Kamprad inredde svenskarnas hem, Henry Jarlsson deras kontorsplatser. Under 45 år har västgöten verkat på Kinnarps och fört föräldrarnas arv vidare. Henry Jarlsson pratar. På västgötska, ganska fort och mycket. Han är 75 år och fortfarande ”på”, som man säger i dag. Engagemanget tycks vara med hela tiden och händerna följer oavbrutet med i…

 • Bortom stolar och bord

  Bortom stolar och bord

  Annorlunda möbler och mobil datakraft – dagens kontor ställer nya krav, inte minst på inredningsarkitekterna. – Jag lägger ner mycket tid på att förstå hur kunden arbetar och vad man vill, säger Lisa Grape, inredningsarkitekt på White.

 • Upphandlingen av möbler </br>fungerar inte

  Upphandlingen av möbler
  fungerar inte

  De kommande två åren är stora upphandlingar av möbler på väg. Nu befarar möbelbranschen att de kommer genomföras enligt regler som både möbelföretagen och upphandlarna menar slår ut konkurrensen.

 • Kommunalt eller privat?

  Kommunalt eller privat?

  Att på gymnasiet gå en yrkesutbildning knuten till ett företag är i många fall en trygg väg ut i arbetslivet. Men för den som senare vill läsa vidare på högskolan gäller det att satsa på en utökad studiekurs.

 • Kinnarpskoncernen väljer Möbelfakta

  – Det här är verkligen en rolig nyhet. För Möbelfakta är det en styrkedemonstration och framförallt ett bevis på att vårt märkningssystem fyller ett behov på marknaden.

Om Trä & Möbelforum

Trä- & Möbelforum gavs ut av TMF, Trä- och Möbelföretagen, 2005-2023 men har nu gått vidare i en annan digital form – Inblick.

Ansvarig utgivare

David Johnsson, vd, TMF
Trä och Möbelföretagen