Trä & Möbelföretagens medlemstidning

/ Cecilia Ask Engström

Tag-arkiv: Cecilia Ask Engström

 • TMF:s branschchef utsedd till Årets möbelpersonlighet

  TMF:s branschchef utsedd till Årets möbelpersonlighet

  Årets Möbelriksdag, 21–22 mars i 100-årsjubilerande möbelstaden Tranås bjöd på intressanta föredrag och seminarier. Ledorden var kompetensförsörjning och internationalisering, med fokus på design, men det spanades även in i framtiden och dess utmaningar. Under kvällens middag prisades TMF:s chef för branschutveckling, Cecilia Ask Engström, som Årets möbelpersonlighet. Så här lyder motiveringen: ”Visionen är att svensk…

 • Skandinaviska möbeln lyfts på mässan

  Skandinaviska möbeln lyfts på mässan

  I år gjorde TMF en speciell satsning på svenska möbeln på Stockholm Furniture Fair, en satsning som nu tas ett steg längre i februari månads mässvecka.

 • Nytt ramavtal för möbler

  SKL Kommentus Inköpscentral AB (SKI) tecknade i slutet av augusti nytt ramavtal (Möbler 2013) för möbler till skolor och andra offentliga miljöer.

 • Miljonskadestånd för piratkopierade lampor

  Företaget Ikon M och dess grundare har dömts till en miljon kronor i skadestånd av Stockholms tingsrätt, för att ha sålt piratkopierade lampor till Sverige.

Om Trä & Möbelforum

Trä- & Möbelforum gavs ut av TMF, Trä- och Möbelföretagen, 2005-2023 men har nu gått vidare i en annan digital form – Inblick.

Ansvarig utgivare

David Johnsson, vd, TMF
Trä och Möbelföretagen