Trä & Möbelföretagens medlemstidning

/ Möbler

Tag-arkiv: Möbler

 • Flera svenska vinnare i German Design Award

  Flera svenska vinnare i German Design Award

  Svenska möbelföretag firar framgångar på German Design Award 2018. Några av dem som prisats för sina produkter är Blå Station, Glimakra of Sweden, Hans K, Skandiform och Kinnarps. Akustikmöbeln Wakufuru (bilden) vinner guld på GDA i kategorin Furniture. Dessutom belönas den ljudabsorberande möbelskärmen Limbus Floor Subtle som ”Winner” i kategorin Office Furniture. Båda är designade…

 • De tar över Greenhouse

  De tar över Greenhouse

  Det blir den internationellt uppmärksammade designstudion Form Us with Love som ska utforma hallen Greenhouse på 2016 års Stockholm Furniture & Light Fair.

 • Julia tar trappan till nya höjder

  Julia tar trappan till nya höjder

  Som femtonåring byggde Julia Ardesjö sitt eget hus på föräldrarnas gård i byn Löa. Förra våren startade hon ett snickeri med trappor som specialitet. – Jag älskar trä och som trappsnickare får jag utlopp för allt som är viktigt för mig. Egentligen drömde hon om att bli radiopratare men att hitta en praktikplats var lättare…

 • Skandinaviska möbeln lyfts på mässan

  Skandinaviska möbeln lyfts på mässan

  I år gjorde TMF en speciell satsning på svenska möbeln på Stockholm Furniture Fair, en satsning som nu tas ett steg längre i februari månads mässvecka.

 • Migrerade möbler

  Migrerade möbler

  Var tar egentligen vår blågula design vägen när den lämnat landets gränser? Vi har svaret, i form av fem strålande exempel på svenska möbler som hittat nya hem i världen.

Om Trä & Möbelforum

Trä- & Möbelforum är en medlemstidning som ges ut av TMF, Trä- och Möbelföretagen.
Trä och Möbelföretagen