Trä & Möbelföretagens medlemstidning

/ Inblick / Möbeldagen satsar på interaktivitet

Möbeldagen satsar på interaktivitet

Inspiration och kunskap – det är de självklara hörnstenarna för den årliga Möbeldagen. 2013 vässas konceptet ytterligare med fler interaktiva inslag och debatter samt med ett större fokus på dialog.

Möbeldagen arrangeras av SP och TMF och har de senaste åren etablerat sig som en given mötesplats för möbel- och inredningsbranschen. Den 19 november är det dags för 2013 års upplaga på Pulsen Konferens i Borås. Syftet med Möbeldagen är att ge inspiration och fördjupad kunskap inom aktuella områden såsom materiallära, design, marknadsfrågor, produktutveckling, hållbarhet med mera.  Bland årets föredragshållare finns SIS, ForTex, ABB, Smart Textile, Material ConneXion, Fairlink med flera.

En spännande nyhet är paneldiskussioner kring intressanta ämnen och årets fokus kommer att ligga på underleverantörsledet.  Aspens Bads vd, Pontus Eklind, talar om ”hur man utvecklar och utvecklas med sina underleverantörer”, och deltar senare i en panel som debatterar ämnet under rubriken ”Hur skapar vi en konkurrenskraftig underleverantörsindustri?”

Möbeldagen modereras av Nicklas Mattsson, chefredaktör för tidningen Entreprenör. Efter det sista föredraget håller TMF öppet årsmöte för medlemmar i TMF:s möbelsektion innan Möbeldagen avrundas med middag på Grand Hôtel.

Relaterade artiklar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att bli publicerad ( * ).

Om Trä & Möbelforum

Trä- & Möbelforum gavs ut av TMF, Trä- och Möbelföretagen, 2005-2023 men har nu gått vidare i en annan digital form – Inblick.

Ansvarig utgivare

David Johnsson, vd, TMF
Trä och Möbelföretagen