Trä & Möbelföretagens medlemstidning

/ Upphandling

Tag-arkiv: Upphandling

 • Täbys strävan på väg att bli verklig

   Jag har en dröm om att någon gång arbeta på ett kontor där man har sitt eget rum. Utanför den stängda dörren ska det finnas en skylt med mitt namn.

 • Upphandlingen av möbler </br>fungerar inte

  Upphandlingen av möbler
  fungerar inte

  De kommande två åren är stora upphandlingar av möbler på väg. Nu befarar möbelbranschen att de kommer genomföras enligt regler som både möbelföretagen och upphandlarna menar slår ut konkurrensen.

 • Nytänkande runt upphandlingar i Växjö

  Nyheter  Nu genomförs en upphandling med tävlingsmoment för trähusföretag. Växjö kommun och Virserums Konsthall i samarbete med Växjöhem och Trä- och Möbelföretagen står bakom initiativet och målet är att bygga 40-talet bra och prisvärda lägenheter på Teleborgskogen i Växjö. – Genom det här initiativet får vi förhoppningsvis bygga bra och prisvärda lägenheter samtidigt som vi…

 • Ta ett helhetsgrepp på maskinupphandlingen

  Att investera i maskinparken kan vara en snårig historia. Det är mycket att tänka på för att allt ska fungera som man önskar. Men med god planering, väl analyserade behov och tydliga krav så kommer man långt. TMF vill stötta medlemsföretagen i att efterfråga kompletta maskinlösningar som täcker ett behov, snarare än att man bara köper en…

 • Jakten på de gyllene kontrakten

  Jakten på de gyllene kontrakten

  Snåriga lagtexter och byråkrati får många att välja bort en offentlig upphandling. Men krånglet kan vara mödan värt. Och du behöver inte göra allt själv.

Om Trä & Möbelforum

Trä- & Möbelforum gavs ut av TMF, Trä- och Möbelföretagen, 2005-2023 men har nu gått vidare i en annan digital form – Inblick.

Ansvarig utgivare

David Johnsson, vd, TMF
Trä och Möbelföretagen