Trä & Möbelföretagens medlemstidning

/ Svenskt Näringsliv

Tag-arkiv: Svenskt Näringsliv

 • Fredrik Persson vald till styrelseordförande i Svenskt Näringsliv

  Fredrik Persson vald till styrelseordförande i Svenskt Näringsliv

  Vid Svenskt Näringslivs stämma den 24 maj valdes Fredrik Persson till styrelseordförande. Fredrik Persson har suttit i Svenskt Näringslivs styrelse sedan 2009. Förutom uppdraget i Svenskt Näringsliv är Fredrik Persson styrelseordförande i JM och Internationella Handelskammaren i Sverige, samt ledamot i styrelserna för Electrolux och Hufvudstaden

 • Jan-Olof Jacke ny vd för Svenskt Näringsliv

  Jan-Olof Jacke ny vd för Svenskt Näringsliv

  Svenskt Näringslivs styrelse har enhälligt utsett Jan-Olof Jacke till ny vd. Jacke, som för närvarande är vd för AstraZeneca AB, tillträder som vd för Svenskt Näringsliv senare under året. – I hela mitt yrkesliv har jag verkat i en mycket konkurrensutsatt och kunskapsintensiv del av näringslivet, säger Jan-Olof Jacke i en presskommentar. Jag har jobbat…

 • Utbildning förebygger psykisk ohälsa

  Utbildning förebygger psykisk ohälsa

  Sjukskrivningarna på grund av psykisk ohälsa ökar snabbt och nu vill Arbetsmiljöverket höja kraven på arbetsgivarna och arbetsmiljön. Trä- och Möbelföretagen och Svenskt Näringsliv tror dock inte att nya föreskrifter löser några problem. De tror i stället på utbildning. 

 • Renoveringsbehovet <br/>lyfter svackan

  Renoveringsbehovet
  lyfter svackan

  Det är turbulenta tider för de svenska företagen. Oroligheterna runt om i världen har förändrat förutsättningarna både på kort och lång sikt. – Var beredd på nedgångar som kan brytas av plötsliga och kraftiga uppgångar, säger Stefan Fölster på Svenskt Näringsliv.

Om Trä & Möbelforum

Trä- & Möbelforum gavs ut av TMF, Trä- och Möbelföretagen, 2005-2023 men har nu gått vidare i en annan digital form – Inblick.

Ansvarig utgivare

David Johnsson, vd, TMF
Trä och Möbelföretagen