Trä & Möbelföretagens medlemstidning

/ Stockholm Furniture Fair

Tag-arkiv: Stockholm Furniture Fair

 • Paola Navone är Guest of Honour 2018

  Paola Navone är Guest of Honour 2018

  En världsmedborgare och något av en antropolog. Italienskan Paola Navone – arkitekt, produktdesigner, inredare och konstnärlig ledare – har utsetts till Guest of Honour för Stockholm Furniture & Light Fair 2018. Det är 15:e gången mässan bjuder in en välrenommerad internationell designer att utforma en installation på entrétorget. – Paola Navone är en av vår…

 • Skandinaviska möbeln lyfts på mässan

  Skandinaviska möbeln lyfts på mässan

  I år gjorde TMF en speciell satsning på svenska möbeln på Stockholm Furniture Fair, en satsning som nu tas ett steg längre i februari månads mässvecka.

 • Den svenska möbeln i fokus

  Svenskarna har en speciell relation till sina möbler. Under Stockholm Furniture Fair lyfter TMF temat ”Värdet av svenska möbler”.

 • Massor av mässor

  Massor av mässor

  Under våren drar den europeiska mässäsongen igång – mässor som är nischade för hela branschen. Vi listar nio av de viktigaste i Europa.

 • Kopierade möbler
  – ett problem redan 1957

  Stockholm Furniture Fair startade 1951 i Göteborg. Svenska Möbelmässan arrangerades då av SMI, Sveriges Möbelindustriförbund, som numera ingår i TMF. Ett 80-tal företag deltog, det var nära hälften av landets möbeltillverkare. Efter några år kom mässan till Stockholm 1957, då deltog 223 utställare. Marknadsföring såg de mindre företagen som osäkra kostnader. Det var tryggare att…

Om Trä & Möbelforum

Trä- & Möbelforum är en medlemstidning som ges ut av Trä- och Möbelföretagen, TMF - en del av Arbio AB.

Ansvarig utgivare

David Johnsson, vd, TMF
Trä och Möbelföretagen