Trä & Möbelföretagens medlemstidning

/ Kährs

Tag-arkiv: Kährs

 • Johan Magnusson ny vd på Kährs

  Johan Magnusson ny vd på Kährs

  Styrelsen för Kährs Group har utsett Johan Magnusson till ny vd och koncernchef. Han efterträder Christer Persson från september 2019. Kährs nye vd har mångårig erfarenhet från europeiska och globala företag – såsom Assa Abloy, Rukki, Swedoor och Hilding Anders – och han kommer senast från rollen som Managing Director på Owens Corning och Senior…

 • ”TTIP är EU:s viktigaste fråga just nu”

  ”TTIP är EU:s viktigaste fråga just nu”

  Tydlighet och lika villkor för företag på båda sidor av Atlanten. Det är de viktigaste poängerna med TTIP-avtalet för Christer Persson, vd på golvföretaget Kährs.

 • Hållbart tema för årsmötet

  Hur tänker investerare kring hållbarhetsfrågor? Går det att tjäna pengar på det? Några frågor som engagerade deltagarna på TMF:s externa årsmöte.

 • Hållbarhetstema i trä- och glasriket!

  2013 har TMF tagit upp en gammal tradition – nämligen att göra något mer av vårt årsmöte än den stadgeenliga delen. Den 24 april är det dags för TMF:s årsmöte i Kosta.

 • Kährs växer så det knakar

  Kährs växer så det knakar

  Byggkrisen var nära att knäcka golvtillverkaren Kährs. Hundratals människor fick lämna sina jobb. I dag är det ett annat läge och beställningarna rullar in från hela världen. Hemligheten är hållbara och certifierade råvaror, berättar miljöambassadör Bruce Uhler.

Om Trä & Möbelforum

Trä- & Möbelforum är en medlemstidning som ges ut av Trä- och Möbelföretagen, TMF - en del av Arbio AB.

Ansvarig utgivare

David Johnsson, vd, TMF
Trä och Möbelföretagen