Trä & Möbelföretagens medlemstidning

/ Aktuellt / Nya vd:ar i branschen
Sherwin-Williams

Nya vd:ar i branschen

Eksjöhus och Eksjöhus Modulbygg. Sedan den 1 oktober har Frida Scherdén resp. Oskar Lindholm tagit över rollen i varsitt bolag och efterträtt Mikael Olsson. Eksjöhus startades av Simon Lindholm som är farfarsfar till Oskar och Frida.

– Eksjöhus är ett familjeföretag med lång och stolt historia. Den vill vi bygga vidare på och därför tror vi att den här lösningen är långsiktigt bäst. Under sommaren har vi funderat på hur vd-posten ska tillsättas och det är med stolthet och tillförsikt som jag nu tar mig an uppgiften som den första kvinnliga vd:n för bolaget, säger Frida Scherdén.

Frida Scherdén och Oskar Lindholm, vd:ar inom Eksjöhus

Frida Scherdén och Oskar Lindholm, vd:ar inom Eksjöhus

Sedan den 1 september är Anna Hernefrid ny vd på VårgårdaHus. Hon ersatte Per-Erik Bonander, som gått i pension. Anna kommer närmast från Ikea där hon har haft olika ledande befattningar.

– Det som lockar i min nya roll är att kunna bidra till ett bättre liv åt alla de som väljer att bosätta sig i ett Vårgårda-Hus.

Anna Hernefrid, ny vd på VårgårdaHus

Anna Hernefrid, ny vd på VårgårdaHus

Sofia Svensson har utsetts till ny vd och koncernchef i Lammhults Design Group AB. Hon ersätter Fredrik Asplund. Sofia Svensson kommer från en position som vice VD och CFO i Midway Holding.

Sofia Svensson, ny vd på Lammhults DesignGroup

Sofia Svensson, ny vd på Lammhults DesignGroup

Relaterade artiklar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att bli publicerad ( * ).

Om Trä & Möbelforum

Trä- & Möbelforum är en medlemstidning som ges ut av Trä- och Möbelföretagen, TMF - en del av Arbio AB.

Ansvarig utgivare

David Johnsson, vd, TMF
Trä och Möbelföretagen