Trä & Möbelföretagens medlemstidning

/ Insikt / Möbeldagen 2016; Arkitekter vill ha ökat samarbete
Sherwin-Williams

Möbeldagen 2016; Arkitekter vill ha ökat samarbete

Drygt 150 personer kom till Möbeldagen i Jönköping den 8 november – ett arrangemang som satsade brett och hade många spännande föreläsare. Årets temaområden var digitalisering, export och design, och åhörarna fick bland annat lyssna till Stolabs vd Martin Johansson (om företagets satsning på automation), Kährs koncernchef Christer Persson, en panel med inredningsarkitekter samt den färgstarke entreprenören Stefan Ytterborn om hur man bygger ett varumärke. Moderator för dagen var designentreprenören och möbelprofilen Lars Bülow. Några budskap att ta med sig var:

Att automatisera och digitalisera behöver inte bara betyda produktionseffektivisering, utan bidrar även till att kompetensutveckla personalen och frigöra tid för mer utmanande arbetsuppgifter.

Analysera, fokusera, var konsekvent, uthållig och tydlig i din exportsatsning.

Ökat samarbete och större förståelse för varandras roller efterfrågas av såväl arkitekter som möbel- och inredningsföretag.

Dagen avslutades ett inspirerande föredrag av den trefaldigt prisbelönade formgivaren David Ericsson, skapare av stolen Madonna.

Relaterade artiklar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att bli publicerad ( * ).

Om Trä & Möbelforum

Trä- & Möbelforum är en medlemstidning som ges ut av TMF, Trä- och Möbelföretagen.
Trä och Möbelföretagen