Trä & Möbelföretagens medlemstidning

/ Insikt / Framtiden i fokus på årets Möbeldag
Stockholmsmässan

Framtiden i fokus på årets Möbeldag

Nya begrepp som Augmented Reality och Service-design, livscykelanalys samt föredrag om nya spännande material. Framtiden står extra mycket i fokus på årets Möbeldag den 18 november på Pulsen Konferens i Borås – ett samarrangemang mellan TMF och SP (Statens Tekniska Forskningsinstitut).

Det blir en dag späckad av kunskapstunga föredrag varvat med paneldiskussioner och föreläsningar inom aktuella ämnesområden. Möbeldagen är en given mötesplats för verksamma möbel- och inredningsbranschen.

Bland årets föredrag och talare finns bland andra Gustav Person vars bord ”Spänna” tilldelades utmärkelsen Årets Möbel av Sköna Hem 2014, Swerea IVF som fokuserar på spännande material och nya användningsområden och en paneldiskussion om socialt ansvarstagande. Åhörarna kommer att få bekanta sig med begreppen Augmented Reality och Servicedesign och lära sig mer om hur man kan arbeta med livscykelanalys i ett föredrag av Scandinavian Business Seating.

Möbeldagen Gustav Person

Gustav Person, formgivaren bakom bordet ”Spänna”, är en av talarna på Möbeldagen i Borås.

Möbeldagen ger även utmärkta möjligheter att nätverka och mingla med branschkollegor och leverantörer som ställer ut i Möbeldagens minimässa.

Text: Cecilia Uhler
Foto: Kristian Pohl

Relaterade artiklar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att bli publicerad ( * ).

Om Trä & Möbelforum

Trä- & Möbelforum är en medlemstidning som ges ut av Trä- och Möbelföretagen, TMF - en del av Arbio AB.

Ansvarig utgivare

David Johnsson, vd, TMF
Trä och Möbelföretagen