Trä & Möbelföretagens medlemstidning

/ Aktuellt / Hjältevadshus tillsätter ny vd – Johan Bynell tar över

Hjältevadshus tillsätter ny vd – Johan Bynell tar över

Den 1 januari tillträdde Johan Bynell som ny vd på husföretaget Hjältevadshus. Han ersätter Stefan Lind som varit interims-vd under rekryteringsprocessen. Som ny vd ser Johan utmaningarna som just nu berör hela branschen, men också de stora möjligheterna för Hjältevadshus att kombinera sin långa erfarenhet med digitalisering och framtidens sätt som kunderna vill köpa hus på.

Johan Bynell ny VD på Hjältevadshus

Johan Bynell, ny vd på Hjältevadshus

Johan Bynell kommer närmast från det egna konsultbolaget där han stöttat större bolag kring försäljning och hur de genom strukturerat försäljningsarbete också kan förbättra affären i stort. Han har en bakgrund inom IT med ledande roller inom mjukvarubolag som Hewlett Packard, ReachMee och Microsoft Sverige.

– Mitt starkaste kort är absolut inom försäljning och hur man genom det, tillsammans med gott ledarskap, kan bygga bolag och få dem att växa på ett sunt och bra vis. Det är ett utmanande läge för branschen överlag just nu, men jag ser att Hjältevadshus har en enorm möjlighet framåt. Jag är en ledare som tycker om förändringsresor och att utmana traditionella sätt att göra saker på. Något som verkligen triggar mig är att se hur vi kan kombinera den traditionella verksamheten med det sätt kunder vill köpa hus på i framtiden och hur vi som bolag kan ligga i framkant där.

Relaterade artiklar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att bli publicerad ( * ).

Om Trä & Möbelforum

Trä- & Möbelforum är en medlemstidning som ges ut av Trä- och Möbelföretagen, TMF - en del av Arbio AB.

Ansvarig utgivare

David Johnsson, vd, TMF
Trä och Möbelföretagen