Trä & Möbelföretagens medlemstidning

/ Hallå där!

Hallå där!

 • Boverket jobbar för enklare byggregler

  Boverket jobbar för enklare byggregler

  Den 1 juli 2017 tillträdde Anders Sjelvgren som ny generaldirektör för Boverket. På Trähusdagarna den 14–15 mars ska han föreläsa om vägen mot enklare och effektivare bostadsbyggande – en fråga som ligger högt på hans agenda. Vad blir huvudspåret på Trähusdagarna? – Jag ska prata om vikten av att vi fortsätter att hålla uppe bostadsbyggandet.…

 • Kunden hittar Hem

  Kunden hittar Hem

  Med nya tankar om distribution tar sig Hem an världen. På Möbeldagen i november kommer grundaren Petrus Palmér att utveckla sina tankar om framtidens möbelindustri.

 • App för bättre akustik

  App för bättre akustik

  Pontus Thorsson är medgrundare till acousticfacts.com och utvecklare av appen Acoustic Facts. En lösning som mäter, värderar och genererar en shoppinglista helt anpassad efteanvändarens förutsättningar att skaffa perfekt rumsakustik.

 • Massproductions

  Massproductions

  Nyblivna TMF-medlemmen Massproductions från Stockholm ha utsetts till Årets producent av tidningen Residence. Ett företag som trots namnet strävar efter det unika och annorlunda.

 • ”Kärlek bästa drivkraften”

  ”Kärlek bästa drivkraften”

  Fokus, design, kommunikation och internationella affärer är lite av vad åhörarna kommer att få höra om under Möbeldagen när tidigare möbelentreprenören, POC-grundaren Stefan Ytterborn, kliver upp på scen.

 • Enklare business online

  Enklare business online

  Designveckan Clerkenwell Design Week i London i maj lockade över 30 000 besökare. Eporta, digital partner under veckan, såg till att gapet mellan köpare och utställare blev mindre än någonsin. Bea Addis är företagets marknadschef.

Om Trä & Möbelforum

Trä- & Möbelforum är en medlemstidning som ges ut av TMF, Trä- och Möbelföretagen.
Trä och Möbelföretagen