Trä & Möbelföretagens medlemstidning

/ Aktuellt / Byggbranschen agerar för att stoppa kränkningar och övergrepp
Sherwin-Williams

Byggbranschen agerar för att stoppa kränkningar och övergrepp

Bostads- och digitaliseringsminister Peter Eriksson samlade den 30 november ett tjugotal representanter för byggföretag, fackförbund samt branschorganisationer – däribland TMF – för ett samtal kring hur branschen kan kraftsamla mot kränkande behandling av kvinnor. I samband med mötet undertecknade deltagarna en gemensam avsiktsförklaring där byggbranschen tar ansvar för att agera mot kränkningar och övergrepp.

– Trakasserier är aldrig okej. Det är bra att branschen kraftsamlar kring detta och visar att trakasserier inte hör hemma på en modern arbetsplats, säger Eva Glückman, förhandlingschef på TMF, som var med på mötet.

Miljöminister Peter Eriksson (MP) samlar representanter. I samband med mötet undertecknade deltagarna en gemensam avsiktsförklaring där byggbranschen tar ansvar för att agera mot kränkningar och övergrepp. FORSSTRÖM/REGERINGSKANSLIET

Miljöminister Peter Eriksson (MP) samlar representanter. I samband med mötet undertecknade deltagarna en gemensam avsiktsförklaring där byggbranschen tar ansvar för att agera mot kränkningar och övergrepp.
FORSSTRÖM/REGERINGSKANSLIET

Relaterade artiklar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att bli publicerad ( * ).

Om Trä & Möbelforum

Trä- & Möbelforum är en medlemstidning som ges ut av TMF, Trä- och Möbelföretagen.
Trä och Möbelföretagen