Trä & Möbelföretagens medlemstidning

/ Aktuellt / Anna Werbitsch Arnell blir ny vd för Träcentrum i Nässjö

Anna Werbitsch Arnell blir ny vd för Träcentrum i Nässjö

Styrelsen för Stiftelsen Träcentrum Nässjö och Träcentrum Nässjö kompetensutveckling AB har utsett Anna Werbitsch Arnell till vd. Hon tillträder den 1 maj. 

Anna Werbitsch Arnell, vd Träcentrum i Nässjö

Anna Werbitsch Arnell, vd Träcentrum i Nässjö

Anna Werbitsch Arnell, 44 år, är filosofie kandidat i media och kommunikationsvetenskap och har flera års erfarenhet av arbete inom Lantbrukarnas riksförbund LRF. Första tiden som kommunikatör och därefter flera år som regionchef för LRF i Jönköpings län och LRF sydost. Anna kommer närmast från en tjänst som försäljningschef på Länsförsäkringar i Jönköping där hon ansvarat för att bygga upp en ny försäljningsorganisation för lantbruksförsäkring. 

– Jag ser verkligen fram emot att påbörja mitt uppdrag som vd. Träcentrum har en mycket viktig roll i branschen för trä, möbel och inredning. Tillsammans med alla fina medarbetare känner jag att vi kan göra stor skillnad och leda industrins utveckling. 

– Träcentrum har dessutom en fantastisk anläggning med utbildning, restaurang och konferens, en anläggning som är basen i verksamheten, säger Anna Werbitsch Arnell.

Relaterade artiklar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att bli publicerad ( * ).

Om Trä & Möbelforum

Trä- & Möbelforum är en medlemstidning som ges ut av Trä- och Möbelföretagen, TMF - en del av Arbio AB.

Ansvarig utgivare

David Johnsson, vd, TMF
Trä och Möbelföretagen